Η αποκατάσταση των προσφύγων στη δυτική Μακεδονία : 1923-1930 - Πελαγίδης, Ευστάθιος (Κυριακίδη Αφοι, 1994)
Η ανταλλαγή των πληθυσμών στη Δυτική Μακεδονία Η αποκατάσταση των προσφύγων στη Δυτική Μακεδονία Η Δυτική Μακεδονία μετά την ανταλλαγή Συνολική θεώρηση - Τελικές εκτιμήσεις Χάρτες - Πίνακες - Ντοκουμέντα