Δραχμούλα μου, καλό σου ταξίδι : ένα μικρό εικονογραφικό ρέκβιεμ - Τσουνάκος, Όθων (Ηλιοτρόπιο, 2001)
Το βιβλίο αυτό δεν είναι παρά ένα αποχαιρετιστήριο στο πάλαι ποτέ εθνικό μας νόμισμα, που εκτοπίζεται πλέον οριστικά και αμετάκλητα από την ιστορία μας και ενταφιάζεται άκλαυτο στη συλλογική και εξαιρετικά ευρύχωρη εθνική μας λήθη.