[Λογαριασμοί, πρωτόκολλο, διανεμητήτιο] ([χ.ό.], 1918)
Κώδικας που περιέχει λογαριασμούς καθώς και την ανακεφαλαίωση του ενεργητικού και παθητικού της κοινότητας Κοζάνης το έτος 1918. Η ανακεφαλαίωση αυτή έγινε κατά την παράδοση της περιουσίας της κοινότητας Κοζάνης στον Δήμο Κοζάνης στις 19/ 12/ 1918. Επίσης, περιέχει πρωτόκολλα παράδοσης και παραλαβής. Στο μέσο του κώδικα υπάρχει αντίγραφο διανεμητήριου της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Κοζάνης, το οποίο υπογράφει ο Κώστας Δ. Κοεμτζής στις 28/ 10/ 1966