Δυναστίες και δυνάστες - Πλωρίτης, Μάριος, 1919-2006 (Βιβλιοθήκη δημοκρατικού διαλόγου)
...Τα έργα και τις επιδόσεις της βασιλείας στην Ελλάδα, παραθέτει και σχολιάζει αυτός ο τόμος, ελπίζοντας να συμβάλει, έστω και για λίγο, στη διαφώτιση των Ελλήνων, γύρω από το θεσμό που ταλανίζει τη χώρα μας ενάμισην αιώνα τώρα...