Το κράτος συμμορία - Celik, Selahattin (Τουρίκης Κων., 1998)
Το 'Κράτος-Συμμορία' εξαιρετικά επίκαιρο και αποκαλυπτικό, αναφέρεται στην άγνωστη πλευρά του τουρκικού κράτους, στον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών του, της κρατικής Μαφίας, αλλά και στον τρόπο που οι εκάστοτε κυβερνώντες της γείτονος χώρας αντιλαμβάνονται και εφαρμόζουν, ατιμωρητί, τις αρχές του Κράτους Δικαίου.