Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή (Τύποις Πυρσού, 1947)
Το Κ.Κ.Ε. και οι Βόρειοι γείτονες -- Η επιβουλή κατά της Δυτικής Θράκης -- Βουλγαρική διεκδίκηση της Μακεδονίας -- Επεισόδια επί της Ελληνο-αλβανικής μεθορίου, Ελληνο-βουλγαρικής και Ελληνο-γιουγκοσλαυικής -- Καπετάν Αννίβας-- Η προσφυγή της Ελλάδος εις τα Ηνωμένα Έθνη