Ο κομμουνισμός στην Ελλάδα (Εθνική Εταιρία, 1937)
4 Δεκεμβρίου 1935-4 Αυγούστου 1936 -- Ελληνικός κομμουνισμός -- Ομοσπονδία κομμουνιστικών νεολαιών Ελλάδος ΟΚΝΕ -- Η διεθνής ημέρα των εργατών -- Η Ελλάς διαβάζει ΡΙΖΟ