Πολιτικαί υποθήκαι. : ανθολογηθείαι από τα κείμενα αυτού. - Βενιζέλος, Ελευθέριος Κ., 1864-1936 ([χ.ό.], 1965)
Επιμέλεια, και μετά ιστορικών υπομνημάτων του Στέφανου Ι. Στεφάνου ιδιαιτέρου του Γραμματέως. Πρόλογος Πότη Τσιμπίδαρου.