Λεξικό των δήμων, κοινοτήτων και οικισμών της Ελλάδος : επί τη βάση της απογραφής του πληθυσμού του έτους 1971 (Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος, 1974)
Αλφαβητικοί πίνακες των Επαρχιών, Ειρηνοδικείων, οικονομικών εφοριών, δημοσίων ταμείων, εκπαιδευτικών περιφερειών, ιερών Μητροπόλεων -- Αλβαβητικόν ευρετήριον διοικητικών μεταβολών και μετονομασιών