Λεξικό των δήμων, κοινοτήτων και οικισμών της Ελλάδος : καταρτίστηκε με βάση την απογραφή του πληθυσμού του έτους 1981 (Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος, 1984)
Αλφαβητικοί πίνακες των Επαρχιών, Ειρηνοδικείων, οικονομικών εφοριών, δημοσίων ταμείων, εκπαιδευτικών περιφερειών, ιερών Μητροπόλεων