Εγώ σκότωσα τον Κέννεντυ : εντυπώσεις, παρατηρήσεις και αναμνήσεις ενός σωματοφύλακα - Montalban, Manuel Vasquez, 1939-2003 (Αστυνομικό / Μεταίχμιο, 2000)
Σε αυτό το αντιπραγματικό ή, καλύτερα, το αντιμυθιστόρημα πολιτικής φαντασίας, ο μυστικός πράκτορας Πέπε Καρβάλιο βρίσκεται σε έναν φανταστικό Λευκό Οίκο με φανταστικούς συμπρωταγωνιστές, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν ο Τζόν, ο Μπόμπ και η Τζάκι Κέννεντυ. Με το βιβλίο αυτό ο συγγραφέας περνά στα προβλήματα της υπερκαπιταλιστικής κοινωνίας :την εγκληματικότητα, τη διαφθορά, την ανεργία, τα ναρκωτικά, την κουλτούρα του θεάματος, την απώλεια πίστης, αξιών και ιδανικών.