Τα δαιμόνία μου - Morin, Edgar, 1921- (Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου, 1994)
Εξομολόγηση και ταυτόχρονα πιστεύω, "Τα δαιμόνιά μου" είναι βιβλίο αταξινόμητο. Βιβλίο συγγραφέα, ιστορικού, στοχαστή που επιχειρεί να μεταφέρει στον ίδιο του τον συγγραφέα και στις εμπειρίες του, στη διάρκεια αυτού του αιώνα, την πολύπλοκη σκέψη της οποίας υπήρξε εμπνευστής.