Πίστεψέ το και θα το δεις - Dyer, Wayne W. (Κοινωνική ψυχολογία : Προσωπικότητα, 1990)
Το βιβλίο αυτό συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σημαντικότερα βιβλία που έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα στον τομέα της ψυχολογίας. Ψυχολόγος, θεραπευτής και συγγραφέας με παγκόσμια φύση και αναγνώριση από τα βιβλία του, ο Ντυέρ κατορθώνει τώρα να αποκαλύψει τον τρόπο που μπορούμε να χρησιμοποιούμε το νου μας εποικοδομητικά και μας δίνει το κλειδί που θ' ανοίξει την πόρτα της προσωπικής μας μεταμόρφωσης.