Ο Θεός και οι Γκουρού - Clements, R. D.
Έρευνα των κυριοτέρων ρευμάτων της Ανατολής, που κατέκλυσαν τη Δύση, σε αντιμέτωπη θεώρηση με τη Βίβλο. Βιβλίο σύντομο, δυνατό, κατατοπιστικό. Απαραίτητο για ενημέρωση και προστασία από παγίδες απομιμήσεων της Αλήθειας.