Ελληνική μυθολογία. - Κακριδής, Ιωάννης Θ., 1901-1992 (Εκδοτική Αθηνών, 1986)
Ο Τρωικός πόλεμος είναι ένα από τα πιο γνωστά και πιο γοητευτικά θέματα της ελληνικής μυθολογίας. Στον τόμο αυτό αναλύεται ο Τρωικός πόλεμος ξεκινώντας από την προϊστορία του και φτάνοντας στο γυρισμό όλων των ηρώων.