Δεν ξέρω τι θέλω : η ψυχολογία των αναγκών μας - Πιντέρης, Γιώργος, 1948- (Αυτογνωσία, αυτοβελτίωση : Ατομική ψυχολογία, 2002)
Αισθάνεσαι κενό;Δεν ξέρεις τι θέλεις; Το βιβλίο αυτό σου δείχνει μονοπάτια που μπορούν να σε οδηγήσουν σε μια πληρέστερη επαφή με τις πραγματικές συναισθηματικές ανάγκες σου.