Οι γυναίκες της ζωής της : μυθιστόρημα - Διβάνη, Λένα, 1955- (Καστανιώτης, 2000)
Αυτό είναι το βιβλίο της 'Αννας, που κάποτε έμοιαζε με όλες τις άλλες γυναίκες. Της 'Αννας που υπνοβατούσε μέχρι τα 35 ανάμεσα σε σύζυγο, παιδιά και δουλειά. Αύτο είναι το βιβλίο των γυναικών που έμοιαζαν κάποτε με την 'Αννα.