Οσάμα Μπιν Λάντεν : πως φτάσαμε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 (Κάκτος, 2001)
Τα πρόσωπα, τα γεγονότα, οι αιτίες και οι άμεσες ή απώτερες συνέπειες ενός γεγονότος που συγκλόνισε την ανθρωπότητα και αναδιάταξε ριζικά τις διεθνείς σχέσεις και ισορροπίες.