Το βιβλίο του δάσους : οδηγός του μικρού εξερευνητή - Kayser, Renee (Ερευνητές, 1994)
Πρώτες βοήθειες -- Ράψιμο -- Εθνικοί δρυμοί της Ελλάδας Σου αρέσει να παρατηρείς τα έντομα, να αναγνωρίζεις τα δέντρα και τα λουλούδια, να ράβεις μόνος σου τα ρούχα σου, να προβλέπεις τον καιρό, να χτίζεις την καλύβα σου, να τρως την τροφή που μαγείρεψες εσύ, να φτιάχνεις καταφύγια ή μια σχεδία, να μαζεύεις μανιτάρια, να παρατηρείς τα αστέρια, να φτιάχνεις φαναράκια, να συλλαμβάνεις ερπετά, να περπατάς με χιονοπέδιλα στο χιόνι...να λοιπόν το ιδανικό βιβλίο για σένα!