Η τρίτη κληρονόμος - Joyce, Brenda (Ωκεανίδα, 2000)
«Κέιτ», ψιθυρίζει ο νεαρός άντρας τη στιγμή που πεθαίνει στην αγκαλιά της αρραβωνιαστικιάς του μετά από ένα τροχαίο ατύχημα. Αλλά η κοπέλα που τον κρατάει στην αγκαλιά της λέγεται Τζιλ. Δεν λέγεται Κέιτ. Η Τζιλ, απογοητευμένη και προδομένη, ψάχνει να βρει ποια είναι η «Κέιτ» και, κατάπληκτη, ανακαλύπτει ότι είναι μια γυναίκα που έχει πεθάνει χρόνια πριν. Οι περιπέτειες της Τζιλ αρχίζουν όταν γνωρίζεται με την οικογένεια του αγαπημένου της, που, επιφυλακτικοί και εχθρικοί τις περισσότερες φορές απέναντί της, προσπαθούν να την εμποδίσουν να βρει την αλήθεια. Εκείνη είναι αποφασισμένη - πρέπει όμως να στηριχτεί στον άντρα που της προσφέρει βοήθεια και έρωτα.