Τεχνολογία κρέατος /
Σφαγή των ζώων, λήψη κρέατος -- Κρέας, κρεατοσκευάσματα -- Παραγωγή, κατανάλωση κρέατος και κρεατοσκευασμάτων -- Κρέας (σκελετικοί μύες -- Συνδετικός ιστός -- Λιπώδης ιστός -- Αίμα, πλάσμα αίματος -- Θήκες κρεατοσκευασμάτων(αλλαντικών) -- Μεταθανάτιες βιοχημικές μεταβολές του κρέατος -- Ωρίμανση του...
Сохранить в:
Главный автор: | |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Τρίαινα,
2001
|
Предметы: |
Оглавление:
- τ.1.Από τη σφαγή του ζώου μέχρι τις μεταβολές του κρέατος
- τ.2. Επεξεργασία του σφάγιου μέχρι το κρέας