Θ΄αστιεύεσαι, βέβαια : συνηθισμένες δικαιολογίες εκείνων που αποφεύγουν τον Ιησού Χριστό - Green, Michael (Πέργαμος, 1991)
Νομίζεις ότι όλες οι θρησκείες οδηγούν στον Θεό; Μήπως πιστεύεις κι εσύ ότι δεν έχει σημασία τι πιστεύει κανείς, αρκεί να είναι ειλικρινής; Θεωρείς τον Ιησού Χριστό μονάχα ως έναν θαυμάσιο δάσκαλο, και τίποτε άλλο; Έχεις τη γνώμη ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν σου; Βρίσκεις ότι με τον θάνατο σβήνουν όλα, και τελειώνεις; Αν είσαι κι εσύ ένας απ αυτούς, θα θελήσεις άραγε, να βγεις έξω από τη νοοτροπία τού πλήθους και να σκεφθείς σοβαρά τον εαυτό σου; Θα βρεις το κουράγιο να ερευνήσεις τα αποδεικτικά στοιχεία, πόσο έγκυρες είναι οι μαρτυρίες για τον Θεό, τη ζωή και τον θάνατο, για σένα και για το μέλλον; Τότε, διάβασε με προσοχή το θαυμάσιο αυτό βιβλίο, που δίνει διεξοδικά τις ικανοποιητικές απαντήσεις.