Το φορτίο είναι ελαφρύ - Price, Eugenia (Πέργαμος, 1990)
Αποτελεί τη συγκλονιστική και δραματική αυτοβιογραφία τής συγγραφέα, που ήρθε να γνωρίσει τον Θεό ως Ζωντανή Πραγματικότητα και να ζήσει μαζί Του χρόνια προσωπικής πληρότητας και επαγγελματικής δημιουργίας, όσο και γιατρειάς από το άγχος τής νεύρωσης. Έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.