Εβδομαδάριον : ήτοι τεύχος ιερόν περιέχον τους χαιρετισμούς και τας παρακλήσεις των Αγίων εκάστης ημέρας της εβδομάδος - Γεράσιμος Μικραγιαννανίτης, Μοναχός, 1904-1991 ([χ.ό.], 1987)
Χαιρετισμοί εις την Ανάσταση του Κυρίου -- Χαιρετισμοί εις τους Αγίους Ταξιάρχας Μιχαήλ και Γαβριήλ -- Παράκλησις των Αγίων Ταξιαρχών -- Χαιρερισμοί εις τον Πρόδρομο Ιωάννη -- Παράκλησις του Προδρόμου Ιωάννη -- Χαιρετισμοί και παράκλησις του Αγίου Νικολάου -- Χαιρετισμοί και παράκλησις των Αγίων Αποστόλων -- Χαιρετισμοί και παράκλησις του Τιμίου Σταυρού -- Χαιρετισμοί και παράκλησις των Αγίων Πάντων -- Χαιρετισμοί και παράκλησις των Οσίων Διονυσίου και Μητροφάνους