Αδιαλείπτως προσεύχεσθε - Παναγόπουλος, Δ. (Ο Άγιος Νικόδημος, 1970)
Ένα βιβλίο για το ύψιστο θέμα της προσευχής, τη δύναμή της, πώς αναφέρεται στην Αγία Γραφή και προσευχές που έλεγαν σπουδαία πρόσωπα της Εκκλησίας μας στην καθημερινότητά τους. (Δημήτρης Παναγόπουλος)