Θεραπευτική προσέγγιση στη σκλήρυνση κατά πλάκας - Souza, Lorraine de (Έλλην, 1997)
Η πολλαπλή σκλήρυνση σαν ασθένεια είναι ένα ιατρικό παζλ. Τα αίτιά της είναι άγνωστα και η διάγνωσή της είναι προβληματική στα αρχικά στάδια. Είναι δύσκολο να δώσει σημάδια και ακριβή πρόγνωση για τον ασθενή και δεν υπάρχει θεραπεία. Επηρεάζει περισσότερο τις γυναίκες παρά τους άντρες, συνήθως στο ξεκίνημα της ενηλικίωσης και διακρίνεται επιδημιολογικά από μια αισθητή γεωγραφική κατανομή με μεγαλύτερη συγκέντρωση περιστατικών σε εύκρατες περιοχές. [...] (Από την έκδοση)