Ραντοβίστι, Ροδοχώρι : 1750-2000 : 250 χρόνια ζωή και δράση : η εξέλιξη των οικογενειών ενός χωριού - Καλογερόπουλος, Νίκος (Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωριτών Βοΐου Η Πρόοδος, 2001)
250 χρόνια ζωή και δράση Η εξέλιξη των οικογενειών ενός χωριού