Spirituels Neogrecs : xv-xx siecles - Αργυρίου, Αστέριος (Les Editions du Soleil Levant, 1967)
Περιέχομενα: Ηλίας Μηνιάτης -- Κοσμάς ο Αιτωλός -- Νικόδημος ο Αγιορείτης -- Αθανάσιος Πάριος -- Κωνσταντίνος Οικονόμος -- Απόστολος Μακράκης -- Ευσέβιος Ματθόπουλος