Ο κόσμος των μηχανών (Σύγχρονη παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια Newton, 1999)
Το βιβλίο ο κόσμος των μηχανών της σειράς παρουσιάζει τις μηχανές. Σε συνεργασία με το ιαπωνικό επιστημονικό περιοδικό ΝEWTON η πιο αξιόπιστη παιδική εγκυκλοπαίδεια, που ανοίγει με υπερηφάνια την πόρτα του 21ου αιώνα.