Πρακτικός οδηγός Φενγκ Σούι : η κινέζικη τέχνη της ζωής σε αρμονία με το περιβάλλον - Craze, Richard (Τροπικός, 1999)
Ένας πλήρης πρακτικός οδηγός για την αρχαία κινέζικη τέχνη του Φενγκ Σούι. Άμεσοι και απλοί τρόποι για να αναδιοργανώσετε το χώρο σας στο σπίτι, τον κήπο και το γραφείο ώστε να βελτιώσετε την υγεία σας και να αποκτήσετε πλούτη και ευτυχία. Οι βασικές κινέζικες αρχές του Φενγκ Σούι παρουσιάζονται εδώ με τρόπο σαφή και κατανοητό, με περισσότερες από 150 φωτογραφίες, κατόψεις και σκίτσα. Ένα βιβλίο που εξηγεί πώς να εφαρμόσετε πλήρως το Φενγκ Σούι στο σπίτι τον κήπο ή το γραφείο σας.