Εφαρμοσμένος ηλεκτρομαγνητισμός - Shen, Liang Chi (Ίων, 2000)
Μιγαδικά διανυσματικά μεγέθη - Οι εξισώσεις του Maxwell - Ομοιόμορφα επίπεδα κύματα - Ανάκλαση και διάθλαση των κυμάτων - Κυματοδηγοί και αντηχεία - Γραμμές μεταφοράς - Κεραίες - Ηλεκτροστατικά πεδία - Ηλεκτρική δύναμη και ενέργεια - Συνεχή ρεύματα - Μαγνητοστατικά πεδία - Μαγνητικά υλικά και μαγνητικά κυκλώματα - Στατικά ηλεκτρικά πεδία - Στατικά μαγνητικά πεδία