Μαμά πεινάω : από τη γέννηση ως και την προσχολική ηλικία - Dongen, Rania van (Περιοδικό"Το παιδί μου κι εγώ", 1999)
Προσχολική ηλικία, προβλήματα διατροφής, κανόνες υγιεινής, μαγειρική-συνταγές Το "Μαμά πεινάω" είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς των εκδόσεων "Το παιδί μου κι εγώ" και θα σας προσφέρει γνώσεις και λύσεις για όλα τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε σχετικά με τη διατροφή του μικρού σας, πριν ακόμη γεννηθεί, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μέχρι τα σχολικά του χρόνια. Έτσι το μωρό σας θα μεγαλώσει και θα γίνει γερό και ζωηρό παιδάκι που από νωρίς θα έχει μάθει να τρώει σωστά και υγιεινά.