Καλωσόρισες μωράκι : οι πρώτοι 36 μήνες - Προυκάκη, Όλγα (Περιοδικό"Το παιδί μου κι εγώ", 1998)
Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο Καλωσόρισες, μωράκι θα γνωρίσετε καλύτερα το νεογέννητο βλαστάρι σας. Θα παρακολουθήσετε αναλυτικά τα στάδια της ανάπτυξής του τους πρώτους 36 μήνες της ζωής του. Θα μάθετε να επικοινωνείτε μαζί του από την πρώτη στιγμή. Θα προετοιμαστείτε για τις άγρυπνές νύχτες αλλά και για το πρώτο του χαμόγελο και αργότερα για τα πρώτα αβέβαια βηματάκια του.