Βιβλίον ονομαζόμενον στόμα θανάτου : ήτοι οδηγός σωτηρίας
Το βιβλίον προέρχεται εκ χειρογράφου πολυτιμωτάτου της Ι. Μονής Κωνσταμονίτου Αγίου Όρους. Περιέχει: Το βίο και και πολιτείαν του Βασιλείου του Νέου και τις εκστατικές οπτασίες της Θεοδώρας εις τον θάνατό της.