Υπέρταση - Sheps, Sheldon G. (Mayo clinic, 2000)
Η υπέρταση είναι μία από τις σοβαρότερες παθήσεις της εποχής μας. Ωστόσο, αν ακολουθείτε καθημερινά τις συμβουλές του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας, θα ζήσετε περισσότερα και καλύτερα χρόνια χωρίς υπέρταση.