Φωτογραφία πλήρης οδηγός : μυστικά για υπέροχες φωτογραφίες - Burian, Peter K. (National Geographic, 2001)
Ο Burian και ο Caputo, με αυτό τον εύχρηστο και πλήρη οδηγό, μοιράζονται μαζί σας τα μυστικά για να βγάλετε υπέροχες φωτογραφίες. Φωτογράφηση ανθρώπων, τοπίων και άγριας φύσης. Πρακτικές συμβουλές από δέκα κορυφαίους φωτογράφους της NGS. Πίνακες για την επιλογή φιλμ, φίλτρου και έκθεσης. Αξιοποίηση του διαθέσιμου φωτισμού και του φλας. Κάμερες, φακοί και η συντήρησή τους. Οδηγίες για αποτελεσματική σύνθεση. Ψηφιακή φωτογραφία. Ταξίδι και φωτογραφία. Εξοπλισμός.