Το σύνταγμα της Ελλάδας - Παπαδημητρίου, Γιώργος Αλ., 1944-2009; Σωτηρέλης, Γιώργος (Καστανιώτης, 2001)
Στον τόμο αυτό περιλαμβάνεται το αναθεωρημένο Σύνταγμα του 1975/1986/2001 που ψήφισε η Ζ' Αναθεωρητική Βουλή μετά από μακρόχρονη κυοφορία. Στην Εισαγωγή που προηγείται επιχειρείται η συνοπτική σκιαγράφηση της ελληνικής συνταγματικής ιστορίας και των κύριων χαρακτηριστικών του ισχύοντος Συντάγματος.