Μαύρες τρύπες, σύμπαντα-βρέφη και άλλα δοκίμια - Hawking, Stephen W., 1942-2018 (Κάτοπτρο, 1993)
Το βιβλίο παντρεύει την απορία ενός παιδιού με τη διάνοια ενός ιδιοφυούς. Ταξιδεύουμε στο σύμπαν του συγγραφέα θαυμάζοντας το πνεύμα του.