Οι περιπέτειες του Τομ Σόγερ - Twain, Mark, 1835-1910 (Αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας και η εποχή τους, 1999)
«Ο Τομ τώρα είχε γίνει ένας μεγάλος ήρωας! Δεν περπατούσε πια χοροπηδώντας· πήγαινε με βήμα επίσημο και κορδωμένο γιατί, σαν διάσημος πειρατής που ήταν τώρα, αισθανόταν όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του». Οι σπουδαιότεροι συγγραφείς, οι πιο όμορφες ιστορίες της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Ανακαλύψτε ξανά τα Αριστουργήματα της Παγκόσμιας Λογοτεχνίας. Ταυτόχρονα, γνωρίστε την εποχή στην οποία γράφτηκαν, με τα σχόλια και την πλούσια εικονογράφηση που συνοδεύουν το πλήρες κείμενο του πρωτοτύπου.