Ο χρυσός σκαραβαίος και άλλες ιστορίες τρόμου - Poe, Edgar Allan, 1809-1849 (Αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας και η εποχή τους, 1999)
Οι σπουδαιότεροι συγγραφείς, οι πιο όμορφες ιστορίες της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Ανακαλύψτε ξανά τα Αριστουργήματα της Παγκόσμιας Λογοτεχνίας. Ταυτόχρονα, γνωρίστε την Εποχή στην οποία γράφτηκαν, με τα σχόλια και την πλούσια εικονογράφηση που συνοδεύουν το πλήρες κείμενο του πρωτοτύπου. Η φαντασία ενός σπουδαίου εικονογράφου: ο Τζέιμς Πρινιέ μετέτρεψε σε εικόνες τις εξαιρετικές, απροσδόκητες, τρομακτικές ιστορίες του Έντγκαρ Άλαν Πόε. Μια σπουδαία καινοτομία: το γνήσιο εικονογραφικό υλικό και οι συνοδευτικές λεζάντες προσδίδουν στο Χρυσό Σκαραβαίο αξία ντοκουμέντου. Μια πρωτότυπη προσέγγιση, μια αξεπέραστη περιπέτεια.