Λεξικό ρημάτων αρχαίας ελληνικής : ομαλών και ανωμάλων - Τζιράκης, Νικόλαος Ε. (Βιβλία για την εκπαίδευση : Λεξικά, 2001)
Το πιο έγκυρο διαχρονικά λεξικό των ρημάτων της αρχαίας ελληνικής, που έχει συντροφεύσει πολλές γενιές στην εκμάθηση της αρχαίας ελληνικής γλώσσας.