Θεός : η βιογραφία του - Miles, Jack (Ελληνικά Γράμματα, 1999)
Ο συγγραφέας μας δείχνει ένα Θεό που εξελίσσεται μέσα από τη σχέση του με τον άνθρωπο, την εικόνα του, που με τον καιρό έγινε ανταγωνιστής του. Βαθιά ενημερωμένο και γραμμένο με στυλ, το κείμενο που προέκυψε φωτίζει τόσο το Θεό όσο και τον άνθρωπο και μας επιστρέφει στη Βίβλο με την αίσθηση της ανακάλυψης και του θαυμασμού.