Παραβολαί του Κυρίου : θεϊκαί τινες κλήσεις = Parables of the Lord : some divine calls - Πρωτοπαπαδάκη-Παπακωνσταντίνου, Ελένη ([χ.ό.], 1991)
"Το παρόν βιβλίο έχει δύο μέρη: Εις το πρώτον περιλαμβάνονται τα κείμενα πολλών παραβολών τού Κυρίου και αι σχετικαί προς αυτάς εικόνες. Διά τινας εκ των παραβολών, αίτινες μνημονεύονται ιδιαιτέρως, δεν εγένετο εικών, διότι αύτη θα έπρεπε να είναι μεταφορική [...]. Το δεύτερον μέρος περιλαμβάνει κείμενα εκ της Αγ. Γραφής Κλήσεων τινών που απηύθυνεν ο Θεός εις ανθρώπους, με παράθεσιν των σχετικών εικόνων".